Кабмін встановив премії вищим чиновникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін встановив премії вищим чиновникам

Казна та Політика
1046
Кабінет Міністрів встановив премію за результатами оцінки службової діяльності та місячну або квартальну премію державним службовцям, які обіймають посади державної служби категорії «А» і призначаються урядом, у розмірі до 100% посадового окладу.
Про це йдеться в постанові уряду № 624 від 14 вересня.
Також, згідно з документом, розмір премії державного секретаря Кабміну визначається керівником державної служби в секретаріаті уряду за погодженням із прем’єр-міністром відповідно до подання Кабміну.
Розмір премії держсекретарям міністерств (заступникам міністрів – керівник апарату) визначається керівником держслужби у відповідному міністерстві за погодженням із міністром Кабміну відповідно до подання члена уряду, який очолює міністерство.
Розмір премії керівникам центральних органів виконавчої влади, які не є членами Кабміну, діяльність яких спрямовується й координується безпосередньо урядом, і їхнім заступникам визначається керівником держслужби до відповідного центрального органу виконавчої влади за погодженням із першим віце-прем’єр-міністром відповідно до подання міністра Кабміну.
Розмір премії керівникам центральних органів виконавчої влади, які не є членами уряду, діяльність яких спрямовується й координується Кабміном через відповідних членів уряду, і їхнім заступникам здійснюється керівником державної служби до відповідного центрального органу виконавчої влади за погодженням із міністром, який спрямовує та координує діяльність органу.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас