"Одеський морський торговельний порт" очолив екс-гендиректор "Укрпошти" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Одеський морський торговельний порт" очолив екс-гендиректор "Укрпошти"

Фондовий ринок
487
Мінінфраструктури призначило керівником державного стивідорного підприємства “Одеський морський торговельний порт” колишнього виконуючого обов’язки гендиректора “Укрпошти” Ігоря Ткачука.
Раніше МТП, з кінця жовтня 2013 року, очолював Геннадій Жуков.
Міністр інфраструктури Володимир Омелян в коментарі ЦТС підтвердив інформацію про призначення Ткачука, заявивши, що це “управлінське рішення на підставі рекомендацій Кабміну”. Інших подробиць, включаючи дату призначення, наразі немає.
Відзначимо, що зміна керівництва в ДП “Укрпошта” відбулася на початку липня, коли підприємство очолив Ігор Смілянський, колишній менеджер американського офісу KPMG.
Нагадаємо, з грудня 2014 року “Укрпошту” очолював вінницький бізнесмен Ігор Ткачук. Це брат народного депутата від “Блока Петра Порошенка” Геннадія Ткачука.
За словами нардепа від БПП Сергія Лещенка, Геннадій Ткачук входить в групу, яка орієнтується на спікера Володимира Гройсмана.
Ігор Ткачук був одним з транспортних перевізників Вінниці, мером якої Гройсман був до переїзду у Київ у 2014 році і вступу на посаду віце-премєр-міністра.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас