МАУ має намір вийти на 20%-вий приріст пасажироперевезень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ має намір вийти на 20%-вий приріст пасажироперевезень

Фондовий ринок
311
Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ, Київ) розраховує за підсумками січня-вересня 2016 року збільшити обсяг пасажирських перевезень орієнтовно на 20% в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року – майже до 4,5 млн осіб, повідомив президент компанії Юрій Мірошников.
“В цілому рік поки що складається непогано. За півроку ми на 20% випереджаємо показники першого півріччя минулого року. Думаю, процентне співвідношення зростання трохи зменшиться в зв’язку з тим, що друга половина минулого року була вже досить сильною. Розраховуємо, що за підсумками року вийдемо на 17-18% приросту, а за підсумками дев’яти місяців – близько 19-20% – майже до 4,5 млн осіб “, – сказав він в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”.
За його словами, в поточному році основні тенденції авіаринку не змінилися, триває зниження середніх тарифних ставок в доларовому еквіваленті. Однак у зв’язку з волатильністю курсу гривні українські пасажири бачать коливання цін, в гривні вони можуть бути вищими, ніж раніше, але насправді спостерігається неухильна тенденція до зниження ставок.
“Ми також продовжуємо нарощувати такі показники, як коефіцієнт завантаження літаків, показник утилізації парку повітряних суден. Не так багато було якихось яскравих відкриттів маршрутів з Києва, але мають бути хороші новини на початку зимового сезону: відкриття регулярних рейсів в Коломбо на літаку Boeing-767, двох середньомагістральних рейсів – в Дюссельдорф і Анкару”, – додав президент МАУ.
МАУ є найбільшою українською авіакомпанією. Базовий аеропорт – ДМА “Бориспіль”.
Флот МАУ складається з 39 літаків: 35 середньомагістральних і чотирьох далекомагістральних.
Одним з кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас