Державіаслужба України застерігає пасажирів від користування Samsung Galaxy Note 7 в літаках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державіаслужба України застерігає пасажирів від користування Samsung Galaxy Note 7 в літаках

Світ
355
Державна авіаційна служба України, виходячи із заяви компанії Samsung щодо виявлених в ході розслідування проблем з батареєю пристроїв Samsung Galaxy Note 7, застерігає пасажирів літаків про можливу небезпеку.
Як повідомила прес-служба Державіаслужби, з метою зниження рівня ризиків пасажирам і екіпажам рекомендовано не включати і не заряджати ці пристрої на борту літаків, а також не здавати їх в багаж.
Крім того, пасажирам рекомендується негайно повідомляти екіпаж салону, якщо вказаний пристрій пошкоджено, димить, нагрівається або втрачено на борту.
Як повідомлялося, південнокорейський виробник електроніки Samsung Electronic Co. оголосив про глобальне відкликання смартфонів нової моделі Galaxy Note 7 через дефект акумуляторного елемента.
Раніше стало відомо про ряд випадків займання пристроїв при зарядці.
“У відповідь на інформацію про проблеми з використанням Galaxy Note 7 ми провели ретельне дослідження і виявили дефект акумуляторного елемента. Станом на 1 вересня відомо про 35 випадків виникнення подібних проблем в усьому світі”, – говорилося в повідомленні Samsung.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас