Чиновникам в КМДА збільшили зарплати на 140% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чиновникам в КМДА збільшили зарплати на 140%

Казна та Політика
739
Київський міський голова Віталій Кличко, використовуючи “стимулюючу” постанову Кабміну № 289, заднім числом підвищив на 140% зарплату трьом керівникам Департаменту економіки та інвестицій Київської міськдержадміністрації (КМДА).
Про це стало відомо з розпорядження Київського міського голови Віталія Клічка № 873 від 9.09.2016.
Розпорядження прийняте відповідно до Закону “Про державну службу” та постанови Кабміну № 289 від 6.04.2016 “Про затвердження Положення про застосування стимулюючих виплат державним службовцям”.
У підсумку за виконання особливо важливої роботи (в розмірі 70% посадового окладу) і за інтенсивність праці (ще в розмірі 70% посадового окладу) з 1 серпня 2016 року встановлено надбавки:
    першому заступнику директора Департаменту економіки та інвестицій КМДА – Ользі Маминій;
    заступнику директора Департаменту – начальнику управління з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної політики Департаменту економіки та інвестицій КМДА – Олегу Світличному;
    заступнику директора Департаменту – начальнику управління цінової політики Департаменту економіки та інвестицій КМДА Василю Яструбинському.
Ольга Мамина – заслужений економіст України, державну службу розпочала 1975 року в плановій комісії Київського міськвиконкому, яка за 41 рік спершу трансформувалася в Комітет, потім управління, і нарешті – в департамент економіки КМДА. На посаді першого заступника директора Департаменту економіки та інвестицій КМДА працює з грудня 2012 року.
Олег Світличний – магістр міжнародного інвестиційного менеджменту, магістр управління. Державну службу розпочав у 2004 році провідним фахівцем Головного управління економіки та інвестицій КМДА. Посаду заступника директора Департаменту – начальника управління з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної політики Департаменту економіки та інвестицій КМДА обіймає з листопада 2014 року.
Василь Яструбинський – кандидат економічних наук, державну службу розпочав у 1977 році в Держкомітеті УРСР по цінах. З 1983 року продовжив роботу в відділі цін виконкому Київської міськради. Заступником директора Департаменту – начальником управління цінової політики Департаменту економіки та інвестицій КМДА працює з серпня 2013 року.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас