"Антонов" побудує без участі росіян Ан-132 для Саудівської Аравії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Антонов" побудує без участі росіян Ан-132 для Саудівської Аравії

Фондовий ринок
1355
До кінця поточного року ДП “Антонов” завершить побудову літака-демонстратора Ан-132D за контрактом з Саудівською Аравією. Цей літак буде побудований без участі російських компаній.
Про це інформує прес-служба підприємства.
“До кінця поточного року ДП “Антонов” завершить побудову літака-демонстратора Ан-132D за контрактом із замовником з Королівства Саудівської Аравії. Цей літак побудований без участі російських компаній”, – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що повністю програму імпортозаміни російських комплектуючих буде завершено у 2017 році.
“Наступного року ми плануємо завершити програму імпортозаміни російських комплектуючих, яку розпочали влітку 2015 р. Відповідні домовленості з постачальниками з країн Європи, Канади, США та України вже досягнуто. Після цього буде налагоджене серійне виробництво нових літаків. В тому числі, розпочнеться побудова серійних Ан-178”, – повідомляють на підприємстві.
Зазначається, що на сьогодні ДП “Антонов” також реалізує програму модернізації парку славетних транспортників Ан-124-100, які експлуатуються у складі “Авіаліній Антонова”.
“Наразі літаки оснащуються системами та обладнанням виробництва канадської компанії CMC Electronics”, – повідомив президент ДП “Антонов” Олександр Коцюба.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас