У Приват24 з'явиться функція переказу грошей за допомогою Siri (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Приват24 з'явиться функція переказу грошей за допомогою Siri (відео)

Технології&Авто
1924
Активний діяч IT-галузі України і за сумісництвом IT-директор «ПриватБанку» Дмитро Дубілет написав на своїй facebook-сторінці, що ПриватБанк уже реалізував можливість переказу грошей за допомогою голосового помічника Siri для iPhone.
«З новими айфон в маси скоро виходить також нова iOS, в якій з’явилося кілька цікавих фішок. Наприклад, Apple дав, нарешті, стороннім розробникам доступ до Siri. Дуже мізерний доступ, але хоч щось. Apple виділив ряд типових дій, які Siri зможе виконувати за допомогою сторонніх додатків.
Наприклад, забронювати столик в ресторані, викликати таксі і т.д. Однією з таких дій став переказ грошей. Наші розробники практично відразу реалізували можливість переказувати гроші через Siri. Подивіться на відео, що з цього вийшло», – написав Дмитро Дубілет.
Відзначимо, що після офіційного виходу iOS 10 команди можна буде давати по-російському (української локалізації у Siri поки що немає, на жаль). По-друге, можна буде відразу говорити “перевести 50 гривен через Приват24” і не втрачати час на окреме підтвердження в додатку. Також цікаво, що можна називати не тільки імена людей в контактах, але і ступінь спорідненості (переказати дружині, братові і т.д.).
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас