Лікуватимуть дорожче?: Мінфін запропонував лікарням самим оплачувати комуналку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лікуватимуть дорожче?: Мінфін запропонував лікарням самим оплачувати комуналку

Казна та Політика
1147
Міністерство фінансів України в рамках обговорення проекту державного бюджету на 2017 рік і для більш ефективного управління майном медичних і освітніх установ комунальної форми власності планує з наступного року передати на фінансування цих установ витрати на комунальні послуги.
Про це повідомляється на сайті Мінфіну з посиланням на підсумки розширеної наради з регіонами щодо бюджетної політики на 2017 рік під головуванням заступника Міністра фінансів Сергія Марченка за участю представників департаментів фінансів обласних держадміністрацій, асоціацій органів місцевого самоврядування, Комітету Верховної Ради з питань бюджету та Держказначейства.
Як наголошується в повідомленні, також серед новацій бюджету на 2017 рік – перехід місцевих бюджетів на програмно-цільовий метод бюджетування, який передбачає формування бюджетів, орієнтованих не так на наявні ресурси бюджету, а на їх ефективне використання.
“Зараз ми працюємо над збалансуванням показників бюджету. Наша мета – отримати реальний і ефективний кошторис країни, який буде стимулювати економічний розвиток і зростання”, – наводяться в повідомленні слова Марченка.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас