Співвласник групи Приват розпочав роботу в УСПП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співвласник групи Приват розпочав роботу в УСПП

Фондовий ринок
1511
Співвласник групи Приват Геннадій Боголюбов розпочав роботу в Українському союзі промисловців і підприємців (УСПП).
Як повідомила прес-служба УСПП, відповідно до рішення правління УСПП.
 Г.Боголюбову вручено посвідчення віце-президента УСПП з реалізації міжнародних інвестиційних проектів.
УСПП співпрацюватиме з системним бізнесом над залученням в країну інвестицій… Позитивним фактом є розуміння системним бізнесом необхідності реформ в Україні”, – підкреслюється в прес-релізі УСПП.
Згідно з повідомленням, в планах Союзу, зокрема, залучення до розробки проектів представників влади і громадських організацій бізнесу, незалежних експертів, а також зняття валютних обмежень для експортерів, полегшення доступу до кредитних ресурсів, посилення захисту прав власника.
“Вважаю дуже позитивним сигналом те, що зараз ця тема актуалізувалася на державному рівні разом з запуском Національної інвестиційної ради, яку очолив Борис Ложкін (екс-голова адміністрації президента – ред.). Знаючи менеджерські якості Бориса, можу сказати, що це був правильний вибір, і не сумніваюся, що результати роботи інвестради ми побачимо найближчим часом. Зі свого боку, промисловці і підприємці будуть всіляко сприяти його роботі”, – цитується в повідомленні Боголюбов.
Як повідомлялося, вперше стало відомо про початок роботи Г.Боголюбова в УСПП в червні поточного року. Тоді в УСПП наголосили, що об’єднання досвіду успішних менеджерів і можливостей держави створить потужну основу для виведення економіки на пряму сталого зростання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас