Гройсман назвав основні пріоритети держбюджету-2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман назвав основні пріоритети держбюджету-2017

Казна та Політика
1093
Одним з основних пріоритетів державного бюджету України на 2017 рік є освіта.
Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, відкриваючи засідання уряду.
“Ми маємо в вересні внести бюджет в парламент. Я би хотів, щоб ми побудували якісний діалог навколо парламенту, але як я говорив і раніше, уряд внесе у парламент чесний бюджет”, – сказав він.
“Бюджет, який є чесний з двох причин: реальні доходи і відкритий розподіл на проблеми країни та всіх громадян”, – заявив Гройсман.
“Ми чітко зробили пріоритизацію наших завдань: оборона і безпека, економічне зростання і інфраструктура, питання збереження децентралізації, підтримка аграріїв, запровадження більш активної енергоефективності, також ми маємо підтримати машинобудування в країні”, – заявив прем’єр.
Одним з головних пріоритетів держбюджету-2017 Гройсман назвав українську освіту.
“Ми маємо підвищити заробітну плату вчителям і маємо зробити так, щоб ситуація в освіті почала змінюватися в кращий бік. Тому ці всі пріоритети будуть представлені в проекті бюджету на 2017 рік”, – підсумував він.
Раніше заступник міністра фінансів Сергій Марченко повідомив, що Мінфін вийшов на фінальну стадію формування проекту держбюджету на 2017 рік і обіцяє подати документ на обговорення до Верховної Ради не пізніше 15 вересня.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас