Українці виграли в конкурсі розробників Google — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці виграли в конкурсі розробників Google

Світ
1195
Українська команда розробників стала переможцем міжнародного конкурсу Google AdMob Student Challenge 2016, в якому брало участь понад 100 студентських команд з усього світу. Після розгляду робіт чотирьох регіональних фіналістів судді вирішили, що переможцем стануть українці.
За умовами конкурсу студенти повинні розробляти мобільні додатки з використанням рішень для монетизації AdMob. Переможцем стала команда Turbo Rocket Games з додатком Dragon Sim Online. Головний приз конкурсу – тижнева поїздка в Сан-Франциско з відвідуванням Googleplex, допомога Google в просуванні додатку і т.д.
Turbo Rocket Games – це київська студія, яка займається випуском мобільних ігор-симуляторів. У команді чотири людини: Володимир Дученчук, менеджер команди, ігровий дизайнер Ярослава Гірілішена, програміст Ілля Бакур, бекенд-розробник Сергій Доценко. Всі учасники команди були або досі є студентами Києво-Могилянської Академії (факультет інформатики).
Dragon Sim Online – це пригодницька гра з драконами, з анімацією їхніх польотів і битв, прокачуванням своїх драконів, можливістю мультиплеєра. Додаток завантажили вже 500 000 гравців, а середня оцінка на Google Play – 4,5 бала.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас