"Укроборонпром" розширює співпрацю з польською WB Electronics — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укроборонпром" розширює співпрацю з польською WB Electronics

Казна та Політика
451
«Укроборонпром» і одне з найбільших польських оборонних підприємств WB Electronics в рамках масштабної міжнародної виставки оборонної промисловості MSPO 2016 домовилися про подальше поглиблення співпраці, повідомила прес-служба українського держконцерну.
«Ми провели успішні переговори з WB Electronics і обговорили нові форми співпраці та проекти, які в стислі терміни дозволяють почати розробки новітніх і високотехнологічних продуктів. В першу чергу завдяки об’єднанню сильних сторін оборонної промисловості України і Польщі», – заявив генеральний директор концерну Роман Романов.
У концерні відзначають, що досягнуті домовленості для ДК «Укроборонпром» стали новим кроком у поглибленні співпраці із західними партнерами. Так, в минулому році з WB Electronics було досягнуто згоди про використання технологій польської компанії в розробці українського безпілотника для Збройних сил. У свою чергу Україна почала постачання для Військово-повітряних сил Польщі ракет «повітря-повітря». «Нові проекти будуть не менш успішними, ніж попередні», – додав Романов.
MSPO 2016 – найбільша виставка оборонної промисловості в Польщі та Центральній Європі. Форум об’єднує потенційних покупців і постачальників; це вітрина для передових озброєнь, військових технологій і продуктів, це майданчик, щоб представити потреби і вимоги клієнтів.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас