Особняк з фільму "Хрещений батько" виставлено на продаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Особняк з фільму "Хрещений батько" виставлено на продаж

Нерухомість
581
Особняк в Беверлі-Хіллз, який колись належав видавцеві Вільяму Херсту і в якому знімалися сцени з фільму «Хрещений батько», виставлено на продаж.
 Нинішній власник, юрист Леонард Росс, продає особняк за $195 млн. У 2007 році будинок вже був виставлений за продаж. Тоді Росс просив за нього $165 млн, проте покупця на нерухомість не знайшлося.
Відтоді, як пише видання, особняк здавався в оренду за $600 тис. на місяць. Всього в будинку є 28 спалень, 38 ванних кімнат, на території є два ставки і освітлений тенісний корт. Особняк примітний тим, що в ньому знімалися сцени з фільму «Хрещений батько» і «Охоронець».
Крім цього, в будинку провели частину медового місяця президент США Джон Кеннеді з його дружиною Жаклін. Росс, як зазначає WSJ, купив особняк близько 40 років тому зп менше ніж $2 млн як інвестицію в нерухомість.
 У 1990 році він додав близько 20 тис. м² до загальної площі всієї території і вставив у вікна куленепробивне скло. За словами Росса, будинок орендували багато відомих людей, в тому числі з королівської сім’ї.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас