ФГВФО і Transparency Іnternational Україна створять нову електронну систему торгів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО і Transparency Іnternational Україна створять нову електронну систему торгів

Казна та Політика
232
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб та представництво міжнародної антикорупційної неурядової організації Transparency Іnternational Україна домовилися про співпрацю.
Про це йдеться в повідомленні фонду.
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб та Transparency Іnternational підписали офіційний договір про взаємодію у реалізації пілотного проекту з продажу активів неплатоспроможних банків.
Також підписано регламент роботи нової електронної торгової системи.
За умовами підписаного договору, Transparency Іnternational в рамках реалізації пілотного проекту забезпечує створення і функціонування електронної системи торгів, яка будується на принципах електронної системи державних закупівель ProZorro.
Відповідно до угоди, вже до початку жовтня 2016 Transparency Іnternational повинна підготувати і передати на узгодження фонду проекти технічних вимог і технічного завдання до нової системи торгів.
Прогнозними параметрами продуктивності нової електронної системи передбачається можливість одночасного проведення 20 аукціонів на годину і до 200 аукціонів на добу.
В основу нової системи електронних торгів покладений принцип рівноправного доступу як потенційних покупців, так і організаторів торгів з виставленими на продаж активів. Нова система повинна підвищити конкуренцію, що в свою чергу сприятиме збільшенню надходжень від продажу активів неплатоспроможних банків.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас