Суд підтвердив правомірність ліквідації Дельта Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд підтвердив правомірність ліквідації Дельта Банку

Кредит&Депозит
278
Київський апеляційний адміністративний суд 31 серпня підтвердив правомірність і законність прийняття Національним банком рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ “Дельта Банк”.
«Фізособа-клієнт банку звернулася до Окружного адміністративного суду Києва щодо визнання протиправними та скасування постанови правління НБУ про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ “Дельта Банк”, а також про скасування рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про введення процедури ліквідації цього банку», – повідомляє регулятор.
Постановою Окружного адмінсуду від 12 липня в задоволенні позову було відмовлено. Не погоджуючись з таким рішенням, клієнт Дельта Банку написав скаргу до апеляційної інстанції.
Розглянувши всі матеріали справи, Київський апеляційний адмінсуд постановив апеляційну скаргу залишити без задоволення, а постанову суду першої інстанції – без змін.
Нагадаємо, ПАТ “Дельта Банк” визнано неплатоспроможним 2 березня 2015 року, тоді ж введено і тимчасову адміністрацію. Рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Дельта Банку Нацбанк прийняв 2 жовтня 2015 року.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас