Кабмін уповноважив Данилюка підписати угоду з Катаром про уникнення подвійного оподаткування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін уповноважив Данилюка підписати угоду з Катаром про уникнення подвійного оподаткування

Казна та Політика
190
Кабінет Міністрів уповноважив міністра фінансів Олександра Данилюка підписати угоду з урядом Катару про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи і капітал.
Про це йдеться в розпорядженні №621 від 31 серпня.
Положення проекту передбачають такі ставки оподаткування: дивіденди – загальна ставка 10%; 5% – для дивідендів, одержуваних компанією, яка володіє не менше ніж 10% капіталу компанії, яка ці дивіденди виплачує.
За відсотками загальна ставка становить 10%; 5% – для відсотків, сплачуваних у зв’язку з продажем в кредит промислового, комерційного або наукового обладнання; щодо будь-якої позики, що надається банком.
Ставка 0% – для відсотків, фактичним власником яких є держава, адміністративно-територіальна одиниця, місцеві органи влади або центральний банк.
Загальна ставка роялті – 10%; 5% – для роялті щодо авторських прав на наукові твори, патенту, торгової марки, секретної формули, процесу або інформації.
Як повідомлялося, 4 серпня Україна і Малайзія домовилися про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас