Україна на місяць зупинила вантажоперевезення з Туреччиною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна на місяць зупинила вантажоперевезення з Туреччиною

Казна та Політика
1995
Міністерство інфраструктури України до 30 вересня цього року тимчасово обмежить видачу “двосторонніх” дозволів Турецької Республіки українським вантажоперевізникам.
 Згідно з повідомленням прес-служби міністерства, відповідне рішення було ухвалене 26 серпня Комісією з питань оформлення, видачі, обліку та аналізу ефективності використання дозволів на проїзд по територіях іноземних держав та затверджено 31 серпня наказом міністра інфраструктури. У міністерстві відзначили, що аналогічні обмеження будуть введені з боку міністерства і по відношенню до турецьких вантажоперевізників.
Причини прийняття даного рішення в міністерстві не уточнили. “Комісія ухвалила рішення про введення до 30 вересня 2016 додаткових обмежень тимчасового характеру на оформлення та видачу дозволів Турецької Республіки типу «двосторонні» українським перевізникам. Поряд з цим за рішенням комісії вжито відповідних заходів до турецьких перевізників”, – йдеться в повідомленні. При цьому в Мінінфраструктури додали, що на підставі рішення комісії видача дозволів Турецької Республіки типу «двосторонні» з номерами 548166 – 549815 буде здійснюватися “Укртрансбезпекою” після 30 вересня 2016 року.
“Мінінфраструктури звертається з проханням до автоперевізників взяти до відома вищевикладену інформацію та враховувати її при плануванні здійснення перевезень вантажів в Турецьку Республіку”, – відзначили в міністерстві.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас