Поліція розслідує незаконне відшкодування 5,5 млн гривень ПДВ підприємству в Черкасах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліція розслідує незаконне відшкодування 5,5 млн гривень ПДВ підприємству в Черкасах

Казна та Політика
506
Співробітники Національної поліції почали розслідування незаконного відшкодування 5 млн 400 тис. uривень податку на додану вартість підприємству в Черкасах.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби департаменту захисту економіки Національної поліції в Черкаській області.
“Працівниками Управління захисту економіки в Черкаській області викрито незаконну діяльність приватного акціонерного товариства при заготівлі і переробці вторинної сировини. Керівники товариства “поклали до кишені” 5 млн 4 тис. гривень бюджетних коштів”, – сказано в ньому.
Згідно з повідомленням, протягом 2016 року товариство, яке займалося заготівлею і переробкою вторинної полімерної сировини, спільно з керівниками транзитно-конвертаційних підприємств, провело безтоварні операції з підприємствами Румунії та Росії на суму близько 30 млн гривень.
В результаті завищення податкового кредиту правопорушники отримали незаконне відшкодування податку на додану вартість в сумі 5 млн 4 тис. гривень з державного бюджету.
Проводяться слідчі дії щодо встановлення всіх учасників справи і повідомлення їм про підозру.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас