Apple видалить застарілі і несправні додатки з App Store — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple видалить застарілі і несправні додатки з App Store

Технології&Авто
278
Apple збирається провести генеральну чистку свого магазину додатків. Починаючи з 7 вересня, компанія почне видаляти з App Store старі «занедбані» і несправні додатки, йдеться в офіційному повідомленні. Також компанія повідомила про зміни зареєстрованим розробниками по email.
Ця чистка відбудеться перед релізом iOS 10 і macOS Sierra цієї осені. З App Store будуть видалені додатки, які більше не відповідають положенням App Store Review Guidelines або ж не оновлювалися, щоб підтримувати останні версії API і функцій. Також цей процес торкнеться додатків, що не оновлювалися до останніх версій операційних систем.
При виявленні такого додатка представники компанії зв’яжуться з розробником і вкажуть, які зміни необхідно до нього внести. У розробника буде 30 днів на те, щоб реалізувати потрібні оновлення. Однак додатки, які вилітають вже при запуску, будуть прибрані з магазину негайно.
При цьому, якщо додаток і приберуть з магазину, він залишиться доступним для поточних користувачів. Дистанційні програми залишаться в акаунті розробника, так що їхні назви не можна буде використовувати навіть після того, як їх вичистили з магазину.
Ще одна зміна стосується назв додатків – тепер вони повинні складатися максимум з 50 символів. Так компанія бореться з тими розробниками, які дають своїм програмам довгі назви з безліччю ключових слів з міркувань SEO.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас