Гройсман порадив, як заощадити на електриці (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман порадив, як заощадити на електриці (інфографіка)

Особисті фінанси
4013
Після чергового збільшення тарифів на електроенергію прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запропонував громадянам встановити лічильники.
Про це він написав на своїй сторінці в “Фейсбуці”.
“25% економії коштів при оплаті за електроенергію, без сумніву, істотні для кожного, чи не так? А як цього можна досягти? Один із способів – встановлення багатозонного лічильника. Так роблять в усьому світі – включають пральну або посудомийну машинку, інші енергоприлади, які споживають багато електроенергії, в той час, коли навантаження в мережах менше і діють економні тарифи. Ми тільки починаємо вчитися реального енергозбереження”, – переконаний Гройсман.
Прем’єр також зазначив, що на минулому тижні уряд суттєво спростив процес купівлі і оформлення багатозонних лічильників. Відтепер Українці можуть вибирати, де їм купувати лічильники – в обленерго чи в приватних фірмах.
“Хочу запевнити, що уряд буде і далі пропонувати і підтримувати ті рішення, які сприятимуть впровадженню справжньої енергоефективності – запобіганню непотрібного витрачання усіма нами коштів і енергії”, – додав Гройсман.
Гройсман порадив, як заощадити на електриці (інфографіка)
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас