ДФС завершує приєднання спеціалізованих податкових інспекцій до офісу великих платників податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС завершує приєднання спеціалізованих податкових інспекцій до офісу великих платників податків

Казна та Політика
271
Державна фіскальна служба завершує приєднання регіональних спеціалізованих податкових інспекцій до офісу великих платників податків.
Про це йдеться в повідомленні служби з посиланням на начальника міжрегіонального головного управління ДФС – Центрального офісу з обслуговування великих платників Євгена Бамбізова.
За його словами, приєднання регіональних спеціалізованих державних податкових інспекцій до офісу великих платників податків Фіскальної служби дозволить створити єдину юридичну особу.
Завдяки цьому буде створено єдиний центр прийняття управлінських рішень і контролю, а також буде надана можливість платникам вибирати зручне місце обслуговування протягом року.
“Приєднання до єдиної юрособи також забезпечить отримання адміністративних послуг великими платниками в кожному територіальному підрозділі офісу і скорочення процедури адміністративного оскарження. Крім того, буде оптимізована організаційна структура офісу великих платників з відповідним скороченням штатної кількості”, – підкреслив Бамбізов.
На даний момент створено офіси великих платників податків в Полтаві, Луцьку, Тернополі, Івано-Франківську та Вінниці.
Як повідомлялося, Кабінет Міністрів дозволив Фіскальній службі здійснювати контрольно-дозвільні процедури щодо переміщення товарів в зоні проведення антитерористичної операції.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас