Фонд Фрідмана інвестував $50 млн в американський стартап — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд Фрідмана інвестував $50 млн в американський стартап

Фондовий ринок
353
Інвестиційний фонд LetterOne російського мільярдера Михайла Фрідмана вклав $50 млн в американський стартап FreedomPop. Про це повідомляє slon.ru з посиланням на Financial Times.
FreedomPop – це оператор мобільного інтернету. Компанія була заснована чотири роки тому. Зараз вона працює в США, Іспанії та Великій Британії. Послугами FreedomPop користуються понад 100 тисяч користувачів, розповів виданню засновник компанії Стівен Стоколс.
За словами Стоколса, нові кошти дозволять компанії розширитися до 8-10 країн протягом року. “Наша мета – вийти на світовий ринок і в найближчі 5-10 років увійти в десятку кращих операторів мобільного зв’язку”, – заявив він.
Як зазначає FT, це друга велика інвестиція LetterOne після того, як він вклав $200 млн в Uber в лютому цього року. За даними газети, офіційно про операцію буде оголошено у вівторок.
Михайло Фрідман за підсумками 2015 посів друге місце в рейтингу найбагатших бізнесменів Росії, який складає журнал Forbes. Видання оцінило його статки в $13,3 млрд.
За матеріалами:
Slon
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас