Нова криптовалюта E-Dinar хоче обігнати за популярністю біткоіни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова криптовалюта E-Dinar хоче обігнати за популярністю біткоіни

Фінтех і Картки
1767
В середині серпня на платформі для P2P-переказів E-Dinar була запущена криптовалюта нового покоління – E-Dinar Coin (EDR) або EDC (від англ. Ecological decentralized cryptocurrency), яка працює за унікальним алгоритмом і прагне не тільки обійти за популярністю біткоіни , але і в майбутньому стати заміною звичайних грошей.
Користувачі платформи вже вклали в створення валюти 10 млн доларів і називають цей проект проривом в світі фінансів. Розробники EDR стверджують, що провели ретельний аналіз ринку і врахували всі недоліки існуючих криптовалют, за допомогою чого підвищили рівень безпеки і забезпечили низькі витрати енергії в роботі з EDC, що допомогло здешевити майнінг (виробництво валюти) і трансакції.
Комісія за операції з EDR, які проходять за 5 секунд, становить 0,1 EDR. Кожен учасник отримує до 0,65% майнінгових бонусів щодня. Крім того, близько 7% коштів EDR перераховується до спеціального фонду, який фінансує екологічні проекти.
У E-Dinar Coin вже є низка партнерських магазинів, P2P-майданчик для обміну, а також кілька партнерських міжнародних бірж криптовалют. Так, EDR можна придбати на біржах Alcurex і Exrates.
Вартість E-Dinar Coin в перші дні торгів перевищила 1 тис. доларів США – це більше, ніж у більшості існуючих криптовалют, включаючи біткоіни.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас