Ціни на нафту повернулися до зростання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на нафту повернулися до зростання

Енергетика
318
Нафта, подешевшавши в понеділок більш ніж на 1%, відновлюється у вівторок на тлі зниження курсу долара і в очікуванні нових сигналів про можливість досягнення країнами-виробниками угоди про заморожування видобутку.
Про це свідчать дані торгів, передає “Інтерфакс”.
У понеділок долар досяг двотижневого максимуму, що робило нафту для країн, що використовують інші валюти, дорожче.
Котирування жовтневих ф’ючерсів на марку Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:00 зросли на 0,3% – до 49,41 долара за барель.
Контракти на марку WTI на жовтень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) до цього часу подорожчали на 0,4% – до 47,17 долара за барель.
Зміцненню американської валюти зараз сприяють очікування швидкого підвищення процентної ставки Федерального резерву. Ринок чекає публікації на цьому тижні даних щодо ринку праці США, на які буде орієнтуватися при прийнятті рішення американський ЦБ.
Учасники ринку, сумніваючись у можливості реальних спільних дій ОПЕК, уважно стежать за коментарями представників країн-виробників.
Очікується, що щотижнева статистика знову покаже на цьому тижні зростання запасів нафти в США, що буде означати збереження рівня резервів на рекордних позначках.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас