Відібрано 17 кандидатів на посаду директора агентства з повернення активів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відібрано 17 кандидатів на посаду директора агентства з повернення активів

Казна та Політика
333
Конкурсна комісія допустила до участі в конкурсі 17 з 20 кандидатів на посаду директора Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів.
Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна”, посилаючись на прес-службу урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики.
Отже, до конкурсу допущені: Дмитро Бірюк, Ігор Буряк, Олена Бусол, Олександр Гета, Микола Грабар, Олексій Дяченко, Станіслав Людкевич, Юлія Марюхна, Ірина Ніжинська, Володимир Пікузо, Андрій Реун, Юрій Скаліцький, Ігор Соболевський, Володимир Сологуб, Олег Солодун, Григорій Усатий і Антон Янчук.
При цьому, як зазначається в повідомленні, Роман Авдєєв, Олег Бернацький та Олександр Шевчук не були допущені до конкурсу в зв’язку з невідповідністю вимогам, встановленим законом.
Конкурс на посаду директора Нацагентства з повернення активів буде проходити в два етапи (тестування і співбесіда).
Його результати комісія планує оголосити 16 вересня.
Як повідомлялося, Агентство з управління активами було створено в лютому 2016 року з метою впорядкування процесу управління майном, арештованим під час досудового розслідування корупційних злочинів, а також з метою отримання прибутку від реалізації активів, конфіскованих у корупціонерів за рішенням суду.
До складу конкурсної комісії з обрання керівника Агентства увійшли 9 осіб: журналісти, експерти-юристи та представники антикорупційних громадських організацій.
Кандидат на посаду голови Нацагентства з повернення активів повинен володіти державною мовою і мати українське громадянство, не бути судимим і пройти спеціальну і майнову перевірку – подати декларацію про доходи та витрати за останній рік.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас