Великий виробник хлібопродуктів побудує новий завод — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великий виробник хлібопродуктів побудує новий завод

Казна та Політика
1165
Холдинг “Хлібні інвестиції” має намір збільшити обсяги виробництва, також у планах підприємства будівництво нового хлібозаводу. Про це розповів власник компанії Юрій Триндюк.
“Якщо зараз на київському хлібозаводі ми виробляємо близько 110 тонн хлібобулочних виробів на добу, то з новими потужностями ми збільшимо цю кількість до 200 тонн на добу”, — зазначив він.
“Я збираюся купити ще один майданчик та побудувати новий хлібозавод. Ми вже працюємо над проектом цього підприємства”, — розповів Триндюк.
Крім того, він зазначив, що якщо раніше найбільший гравець на ринку хліба компанія “Київхліб” перевершувала всіх інших у два рази за обсягом реалізації, то зараз цей розрив вже не такий великий.
“Через події на сході країни похитнулися позиції Lauffer Олександра Лещинського. Зараз є кілька гравців, у яких приблизно однакові частки: це “Київхліб”, “Хлібні інвестиції”, “Кулиничі”, “Формула смаку” та Lauffer”, — додав підприємець.
ВАТ “ХК “Хлібні інвестиції” є одним з найбільших українських холдингів з виробництва хлібопродуктів, який займає 7% ринку хлібобулочних виробів України. Історія розвитку налічує понад 8 років роботи на ринку хліба.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас