Повальний онлайн-шопінг: європейці одягаються в Інтернеті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Повальний онлайн-шопінг: європейці одягаються в Інтернеті

Світ
1444
У 2015 році більше половини онлайн-споживачів в Європейському Союзі набули повсякденну або спортивний одяг в Інтернеті. Одяг – найпопулярніша категорія онлайн-товарів в таких європейських країнах, як Великобританія, Німеччина, Франція, Росія, Польща, Туреччина та Фінляндія. Такими є результати дослідження онлайн-продажів одягу дослідницької компанії yStats.com.
Більш того, частка роздрібних продажів цієї категорії товарів в секторі e-commerce продовжує зростати. У Великобританії в першій половині 2016 року понад 10% покупок одягу були зроблені онлайн. Інші країни Західної Європі теж не відстають. Згідно з прогнозами yStats, до 2025 року більше третини покупок одягу в Німеччині будуть зроблені в Інтернеті.
Проте, онлайн фешн-індустрія в Європі і в усьому світі все ще намагається побороти значні недоліки, такі як часті випадки повернення товарів. Багато споживачів повертають одяг і аксесуари, куплені онлайн, тому що ті не відповідають їх очікуванням. А все через неможливість приміряти товар перед покупкою.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас