Порошенко закликає іноземних інвесторів "саме зараз" вкладати кошти в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко закликає іноземних інвесторів "саме зараз" вкладати кошти в Україну

Казна та Політика
1090
Президент України Петро Порошенко закликав інвесторів починати вкладати кошти в Україну і українську економіку саме зараз, коли влада своєю роботою доводить здатність змінювати діловий клімат і забезпечувати реформи.
Як повідомили в прес-службі глави держави, про це він сказав під час відвідування будівельного майданчика у Львівській області, на якому йде будівництво заводу з виготовлення бортових систем французької компанії Nexans.
“Всі нас переконували, що, поки йде війна, жодний інвестор в Україну не прийде. Ми своєю наполегливою працею, створенням інвестиційного клімату, забезпеченням кардинальних змін і реформ в країні і рішучими діями переконуємо, що саме зараз і саме в Україні треба інвестувати”, – цитує прес-служба Порошенка.
Президент нагадав, що прихід Nexans до Львівської області – не єдиний приклад успішного інвестиційного співробітництва місцевої влади з світовими корпораціями, але він відкриває дорогу новим проектам і новим інвестиціям.
“Німецькі та французькі власники голосують гривнею за нашу з вами незалежність, за створення нових робочих місць, сплату податків, за європейське майбутнє, – сказав Порошенко. – Все у нас буде добре. Ми забезпечимо перемогу на фронті і захистимо країну”.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас