Українська IT-компанія отримала премію Stevie Awards — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська IT-компанія отримала премію Stevie Awards

Світ
1066
У п’ятницю журі премії Stevie Awards визнали українську компанію Clickky, як таку, що найшвидше розвивається в Європі
Компанія отримала перше місце в категорії Company / Organization в номінації Fastest-Growing Company of the Year – in Europe (повний список переможців опублікований на сайті премії). У цій номінації оцінювався зростання виручки, прибутку, збільшення кількості співробітників, розвиток компанії та її продуктів. За даними самої компанії, за 2015-2016 роки виручка Clickky зросла на 125%, прибуток збільшився на 186%. Компанія відкрила 2 нових офіси, а кількість співробітників досягло 90 осіб.
Stevie Awards – ряд премій, які відзначають досягнення бізнесу, ці премії засновані в 2002 році бізнесменом Майклом Галлахером, щоб «відновити довіру суспільства та інвесторів» до бізнесу після скандалу з банкрутством американської енергетичної компанії Enron в жовтні 2001 року. В рамках нагороди переможці визначаються голосуванням журі за номінаціями, що розкриває різні аспекти розвитку бізнесу. Вибираються золото, срібло і бронза для кожної номінації.
У цьому році на премію було подано понад 3800 заявок з більш ніж 60 країн. Найбільше золотих нагород Gold Stevie Award зібрало рекламне агентство з Південної Кореї HS Ad – понад 13 золотих Stevie. Журі в 2016 включало понад 200 директорів компаній з усього світу.
Нагадаємо, Clickky увійшла в список українських IT-компаній з найбільшими зарубіжними доходами за версією авторів дослідження The Dealbook of Ukraine.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас