Amazon запустить майданчик для продажу хенд-мейд товарів в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon запустить майданчик для продажу хенд-мейд товарів в Європі

Світ
1079
Після запуску в минулому році майданчики для продажу товарів ручної роботи в США, Amazon має намір запустити такий проект і для Європи на п’яти майданчиках – Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.fr, Amazon.it і Amazon.es. Тепер споживачі зможуть купувати і продавати хенд-мейд товари онлайн, так само, як на веб-сайтах Etsy і німецької майданчику DaWanda.
Etsy сміливо можна назвати найпопулярнішим онлайн-майданчиком для таких хенд-мейд товарів, як ювелірні вироби, карти, іграшки та товари для творчості. Однак в Європі існують і кілька інших майданчиків: Folksy (Великобританія), A Little Market (Франція), Artesanum (Іспанія), DaWanda (Німеччина), Ezebee (Німеччина) і Breslo (Румунія). Тепер цим веб-сайтам доведеться конкурувати з e-commerce-гігантом Amazon.
Винахідливим людям, які хочуть продавати свої хенд-мейд товари через Amazon, необхідно створити профіль майстра, де у них буде можливість дати опис своїх творінь і супроводити їх картинкою. До того ж, всі товари повинні відповідати визначенню «хенд-мейд» – «вироби, повністю створені вручну. Товари повинні бути створені вручну самим майстром або його співробітником ».
Продавцям, які вже зареєстровані на хенд-мейд майданчиках в США, не потрібно буде перереєструватися для участі в аналогічному проекті дял Європи.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас