ФГВФО відновив виплати вкладникам "Дельта банку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО відновив виплати вкладникам "Дельта банку"

Кредит&Депозит
877
З 15 серпня Фонд гарантування вкладів фізичних осіб відновлює виплати вкладникам ліквідованого “Дельта Банку”, які завершив у липні з наміром відновити в зв’язку з великою кількістю вкладників за реєстром, що не звернулися за відшкодуванням.
Про це йдеться на сайті ФГВФО.
“У зв’язку з прийняттям виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) рішення від 11 серпня 2016 № 1481” Про продовження виплат вкладникам АТ “Дельта Банк”, Фонд по 15 серпня 2016 продовжує виплати коштів вкладникам даного банку “, – говориться в повідомленні Фонду.
Прес-служба відомства зазначає, що вкладники “Дельта Банку” з 15 серпня до 26 вересня включно можуть звертатися за отриманням гарантованого відшкодування в установи двох державних банків – “Ощадбанку” та “Укргазбанку”.
Фонд докладно описав в яких містах, місцях реєстрації проживання за паспортом, вказане вкладниками при укладанні договору банківського вкладу або рахунки з АТ “Діамантбанк”, можна отримати свої кошти.
Зокрема, в “Ощадбанку” відшкодування за вкладами зможуть отримати вкладники з зазначеним в договорі вкладу адресою реєстрації за паспортом в Криму та м.Севастополі, а також у Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Херсонській, Чернігівській, Волинській, Дніпропетровській і Донецькій областях. Вкладники з адресами у Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській областях та м.Києві, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях, а також вкладники-нерезиденти зможуть отримати відшкодування в “Укргазбанку”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас