Уряд Ірландії проводить конкурс для стартапів з усього світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд Ірландії проводить конкурс для стартапів з усього світу

Світ
441
Поки український уряд тільки запускає місцевий Hi-Tech Office, аналогічні організації інших країн вже запрошують зарубіжних підприємців відкривати бізнес. Програма Competitive Startup Fund, яку реалізує державна організація Enterprise Ireland, проведе конкурс для іноземних стартапів і підприємців. Переможцям запропонують інвестиції в 50 000 євро за частку в 10% і допомогу в переїзді в Ірландію. Прийом заявок триватиме з 24 серпня по 7 вересня поточного року.
Брати участь можуть стартапи на ранніх стадіях або підприємці, які планують запуск проекту в наступних сферах: інтернет, ігри, програми, мобайл, SaaS, хмарні обчислення, enterprise software, природничі науки, fintech, харчування, cleantech і промислові товари.
На момент подачі заявки учасники не повинні бути резидентами Ірландії. На момент закінчення конкурсу проекти не старше п’яти років повинні залучити не більше 100 000 євро інвестицій і мати не більше 60 000 євро доходів на рік.
Для участь українських проектів потрібно заповнити онлайн-форму і зняти відео з описом проекту на 6-8 хвилин. Після оцінки заявок за шістьма критеріями, найкращим проектам оплатять дорогу в Дублін на пітч перед панеллю експертів.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас