Суд заблокував призначення менеджера AES на пост глави "Укренерго" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд заблокував призначення менеджера AES на пост глави "Укренерго"

Фондовий ринок
346
Окружний адміністративний суд Києва як забезпечувальний захід за позовом заборонив Кабінету міністрів України погоджувати кандидатуру Сергія Зуєва в якості кандидата на пост глави НЕК “Укренерго”.
Відповідне рішення суду оприлюднено в Єдиному держреєстрі.
Позивач вважає, що Комітет з призначень керівників особливо важливих підприємств при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) при відборі кандидатури нового глави “Укренерго” допустив порушення – документи від С.Зуева були прийняті не на офіційну поштову адресу комітету, а на “ящик” одного з його членів.
Як повідомлялося, конкурс з відбору нового керівника НЕК “Укренерго” був оголошений 19 лютого 2016 року і проходив в два етапи, всього в конкурсі взяли участь 30 претендентів.
З жовтня 2015 го т.в.о. директора “Укренерго” призначений перший заступник директора підприємства Всеволод Ковальчук, який замінив на посаді керівника НЕК Юрія Касича.
“Укренерго” здійснює експлуатацію магістральних і міждержавних ліній електропередачі, а також централізовану диспетчеризацію роботи ОЕС. НЕК є державним підприємством, яке знаходиться в управлінні Міністерства енергетики та вугільної промисловості.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас