Три украинских стартапа попали в программу Starta Accelerator в США и получили по $ 130 000 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Три украинских стартапа попали в программу Starta Accelerator в США и получили по $ 130 000

Фондовий ринок
562
Три українські проекти потрапили в топ-10 технологічних стартапів, відібраних нью-йоркським Starta Accelerator з більш ніж 200 заявок в 10 країнах Східної Європи. Тепер їх чекає тримісячна акселерація в Нью-Йорку, яка розпочнеться 15 серпня. Starta Capital придбала по 7% в кожному стартапі, інвестувавши по $ 130. 000 на них. Крім цього, компаніям повністю покрили витрати на переїзд в США і проживання там протягом акселерації.
Всього конкурсі брали участь 32 проекти з України, 43 з Росії, 20 з Білорусі та ряд проектів, розроблених російськомовними іммігрантами з Ізраїлю, Латвії, Польщі, Румунії та Болгарії. «Серед заявок 70% SaaS – проти 30% hardware. Крім цього, 20% проектів присвячені охороні здоров’я, 20% – AdTech, 25% – big data, 15% – штучного інтелекту, ще 20% – іншими напрямками », – розповіли в Starta Accelerator.
Відбір пройшли такі українські проекти:
  • Bnesis – маркетплейс і PaaS, де розробник будь-якого може вибрати сторонні сервіси, наприклад, хмара або платіжні технології, і інтегрувати в свій додаток / службу протягом декількох годин. Це дозволяє збільшити функціональність будь-якої програми з економією часу і ресурсів.
  • Send pulse – масштабована цифрова маркетингова платформа для email / SMS / push зі штучним інтелектом, гіперперсоналізаціей і аналізом майбутніх тенденцій. У стартапі вже працює понад 50 осіб, оборот компанії понад $ 1,5 млн на рік.
  • Cardiomo Care – смарт-девайс у вигляді кліпси для відстеження метрик здоров’я літніх людей, c оперативним повідомленням родичів.
«Акселеративному програма Starta Capital завершиться презентацією стартапів для нью-йоркських інвесторів на початку грудня в офісі Microsoft на Таймс-сквер», – повідомили в Starta Accelerator.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас