Робота держорганів: кому довіряють українці (опитування) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робота держорганів: кому довіряють українці (опитування)

Казна та Політика
1012
Рівень недовіри українців до уряду в липні 2016 року виріс до 85,4%.
Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного Центром Всеукраїнський соціологічний союз.
На тлі прогресуючої незадоволеності роботою Кабміну зростає підтримка українців діяльності Антимонопольного комітету України.
В ході дослідження респондентам було надано можливість висловити свою думку про роботу ключових державних органів і їх лідерам і дати оцінку як окремим міністерствам і відомствам, від яких залежить розвиток України, рівень соціального і матеріального добробуту громадян, так і уряду під керівництвом Володимира Гройсмана.
Результати виявилися невтішними для Кабінету міністрів. У порівнянні з червнем 2016 року, в липні кількість незадоволених українців реформами і поточною діяльністю уряду збільшилася з 70,1% до 85,4%.
Також низькими рейтинги недовіри виявилися у Мінекономрозвитку на чолі зі Степаном Кубівим, якому не довіряють 91,5% респондентів, Міністерства фінансів України (Олександр Данилюк) – не довіряють 95,6%, Нацбанку (Валерія Гонтарєва) – не довіряють 98,2%, державній фіскальній службі (Роман Насиров) – не довіряють 66,7%, Фонду держмайна (Ігор Білоус) – не довіряють 88,9%.
На тлі недовіри українців до Кабміну і окремих підрозділах уряду, громадяни підтримують діяльність Антимонопольного комітету України. Рівень довіри респондентів до відомства і його керівнику склав 56,7% (12% – не довіряють, 31,3 – вагаються з відповіддю).
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас