Samsung заперечує приховування від працівників відомостей про шкідливі речовини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung заперечує приховування від працівників відомостей про шкідливі речовини

Фондовий ринок
333
Південнокорейська компанія Samsung виступила зі спростуванням повідомлень про те, що вона приховувала від своїх працівників інформацію про наявність шкідливих речовин на виробництві.
Як повідомляє BBC, раніше представники сімей працівників підприємств Samsung заявили, що 76 співробітників померли через контакт з токсичними хімікатами комп’ютерів, що використовуються у виробництві комп’ютерів.
За даними родичів, всього було зафіксовано близько 200 випадків серйозних захворювань, в тому числі на лейкемію, лімфому і розсіяний склероз.
Як відзначають сім’ї, інформація про шкідливі речовини ховалася від працівників, оскільки в компанії заявляли, що не можуть розкривати виробничих секретів.
Отримати компенсацію від держави більшості постраждалих працівників також не вдалося.
Представники Samsung стверджують, що компанія не приховувала ніякої інформації у незаконний спосіб і дотримувалася всі судові рішення. Samsung підкреслює, що безпека працівників є головним пріоритетом компанії.
Samsung Group – найбільший (диверсифікований фінансово-промисловий холдинг) Південної Кореї і один з найбільших світових виробників високотехнологічних компонентів, телекомунікаційного обладнання, побутової техніки, аудіо- і відеопристроїв.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас