ФГВФО відзначає проходження тестування 5 торговими майданчиками системи продажу активів банків-банкрутів на Prozorro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО відзначає проходження тестування 5 торговими майданчиками системи продажу активів банків-банкрутів на Prozorro

Казна та Політика
292
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб зазначає, що 5 електронних торговельних майданчиків пройшли технічне тестування для роботи з новою системою продажу активів банків-банкрутів на державних торгах Prozorro.
ФГВФО повідомляє, що в рамках реалізації пілотного проекту нової системи продажу активів неплатоспроможних банків, заснованого на принципах роботи ProZorro, 26 торгових майданчиків отримали ключі доступу до центральної бази даних (ЦБД).
При цьому 5 з них вже успішно пройшли технічне тестування взаємодії з ЦБД. Найближчим часом ще 2 майданчики повинні пройти дане тестування. Крім того, у фінальній стадії перебуває робота над проектом регламенту нової системи торгів.
До обговорення тексту документа приєдналися і потенційні організатори електронних аукціонів з продажу активів банків-банкрутів. Йдеться про створення та впровадження нової електронної системи торгів, побудованої за стандартами і принципами, які лежать в основі системи електронних державних закупівель ProZorro.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас