Amazon представив літак Boeing 767 для доставки товарів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon представив літак Boeing 767 для доставки товарів

Фондовий ринок
642
Зовсім недавно Amazon обіцяв створити серйозну конкуренцію FedEX, UPS і DHL за допомогою власного літака для доставки. Ось і прийшов час для цих компаній серйозно задуматися про свою стратегію, адже Amazon вже представив превью власного Boeing 767 Amazon Prime Air, який зараз знаходиться в ангарі в Сіетлі.
Amazon буде використовувати літак для доставки товарів клієнтам Amazon Prime в США. Судно також буде служити безкоштовною рекламою – на ньому зображений логотип компанії.
Amazon орендує 40 таких літаків у Atlas Air і Air Transport Services.
У травні засновник Amazon Джефф Безос оголосив про укладення угоди з вантажною авіакомпанією Atlas Air Worldwide.
Atlas буде здавати в оренду Amazon 20 літаків Boeing B767-300. Крім того, Amazon отримає варранти в Atlas, які потенційно зможуть забезпечити Amazon майже 30% акцій авіакомпанії. Після появи таких новин акції Atlas злетіли більш ніж на 25%.
А в березні гігант електронної комерції домовився орендувати у компанії Air Transport Services Group 20 літаків Boeing. Amazon також були надані варранти в рамках угоди, які могли б у кінцевому підсумку дати Amazon 19,9% акцій Air Transport Services Group. Згодом Amazon реалізував деякі з цих варантів і тепер володіє 9,99% акцій авіакомпанії.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас