Goldman Sachs може реструктурувати британський бізнес через Brexit — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Goldman Sachs може реструктурувати британський бізнес через Brexit

Світ
159
Підсумки референдуму у Великобританії щодо Brexit можуть змусити американський банківський гігант Goldman Sachs Group Inc. реструктурувати деякі свої британські операції.
“Вихід Великобританії з Євросоюзу, швидше за все, змінить механізми, за допомогою яких британські фірми здатні надавати послуги в ЄС, що може негативно вплинути на нашу роботу в ЄС і може змусити нас реструктурувати деякі з наших операцій”, – написано в релізі групи.
У Великобританії 23 червня відбувся референдум з питання виходу країни з Євросоюзу. Перемогу на плебісциті здобули прихильники Brexit, набравши 51,9% голосів.
“Терміни і результат переговорів між Великобританією і Євросоюзом щодо Brexit є високим ступенем невизначеності. Така невизначеність призвела і може продовжити призводити до волатильності ринку і негативно вплинути на довіру інвесторів і клієнтів”, – пояснює банк у релізі.
Раніше керівники інших великих світових банківських структур, таких як Citigroup, Goldman Sachs і HSBC говорили, що через Brexit їм доведеться перемістити персонал на континент, щоб зберегти безперешкодний доступ на єдиний європейський ринок.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас