Британський ринок праці пішов у "вільне падіння" в результаті Brexit — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський ринок праці пішов у "вільне падіння" в результаті Brexit

Світ
648
Британський ринок праці пішов у “вільне падіння” після червневого референдуму про членство країни в Євросоюзі, йдеться в огляді Британської федерації з добору персоналу і зайнятості (Recruitment and Employment Confederation (REC)).
Кількість вакансій на постійні робочі місця, розміщених кадровими агентствами в минулому місяці, знизилася максимальними темпами з травня 2009 року.
Дані REC також свідчать про найслабші за понад три роки темпи зростання початкових окладів, пропонованих кандидатам на постійні місця в липні.
Загалом в огляді відзначається різке погіршення довіри представників бізнесу до економіки, а також ділової активності у Великобританії після рішення громадян країни про вихід з ЄС (Brexit).
“Британський ринок праці пішов у вільне падіння в липні, рівні найму на постійні робочі місця впали до мінімумів з часу рецесії 2009 року, – зазначає головний виконавчий директор REC Кевін Ґрін. – Очевидно, що в основі цього – занепокоєння, пов’язане з наслідками Brexit” .
Дослідження REC показало, що представники британського бізнесу в минулому місяці фокусувалися на найманні службовців на короткий період часу у зв’язку з невизначеністю, яка супроводжує рішення про Brexit.
“Правда в тому, що ми не знаємо, якими будуть довгострокові наслідки Brexit для британського ринку праці”, – заявив К. Ґрін.
Він зазначив, що політична стабільність і пом’якшення монетарної політики Банком Англії можуть підтримати довіру до економіки.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас