Українці перестали боятися поліцію - Турчинов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці перестали боятися поліцію - Турчинов

Казна та Політика
2589
Українці перестали боятися поліцію. Про це на урочистостях з нагоди Дня поліції заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.
“Ми пішли шляхом реформ, зламали стару систему. І замість міліції радянського зразка Україна має Національну поліцію”, – сказав він.
За словами Турчинова, реформи “не повинні зменшити готовність захищати громадян”.
“Люди перестали боятись свій головний правоохоронний орган. Але вони повинні вас поважати. Це буде тільки тоді, коли вони відчують надійний захист свого життя і майна”, – додав секретар РНБО.
“Пригадую кінець лютого – початок березня 2014 року. Коли на обпалених вогнем вулицях Києва не можна було знайти жодного міліціонера у формі. Вони банально ховались від людей, які захистили своє право жити у вільній, незалежній, демократичній, європейській країні. Стара, деформована правоохоронна система породжувала зраду. І першими, хто зрадив Україну зі зброєю в руках, перейшов на бік агресора, були міліціонери кримського і севастопольського “Беркуту”. Багато зрадників і перевертнів у погонах були на сході і в інших регіонах нашої країни”, – заявив він.
За словами Турчинова, після Революції гідності першими підрозділами МВС були добровольчі батальйони. “Які разом із ЗСУ та Нацгвардією першими зустріли і зупинили ворога”, – додав він.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас