Власник правонаступника Укрінбанку ПАТ "Укрінком" подав до суду на ФГВФО для захисту своєї репутації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власник правонаступника Укрінбанку ПАТ "Укрінком" подав до суду на ФГВФО для захисту своєї репутації

Кримінал
1186
Власник правонаступника Укрінбанку ПАТ “Укрінком” Володимир Клименко подав до Шевченківського районного суду Києва на Фонд гарантування вкладів фізичних осіб для захисту своєї ділової репутації.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби “Укрінком”.
Засновник компанії “Укрінком” і найбільший акціонер Укрінбанку Володимир Клименко 2 серпня подав позов до Шевченківського районного суду м. Києва про визнання недостовірною і такою, що порочить його ділову репутацію інформації, поширеної Фондом гарантування вкладів фізичних осіб щодо діяльності компанії “Укрінком”.
“Я заявляю, що оприлюднена відповідачем інформація про спробу протиправно заволодіти головним офісом Укрінбанку, а також що позивач і особи, які стоять за ПАТ “Укрінком”, не зацікавлені у відновленні роботи банку і задоволенні вимог його кредиторів – є недостовірною. Вона ганьбить мою честь, гідність не тільки як фізичної особи, а й зачіпає мою ділову репутацію як власника ПАТ “Укрінком”, – йдеться в позовній заяві.
Згідно з постановою Київського окружного адміністративного суду Києва від 29 квітня 2016 року, було визнано протиправним рішення Національного банку про відкликання ліцензії та ліквідації Укрінбанку, а також скасовано рішення Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про початок процедури ліквідації фінустанови.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас