Рахунки "Фоззі-Фуд" розблоковано за рішенням апеляційної інстанції - Fozzy Group — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рахунки "Фоззі-Фуд" розблоковано за рішенням апеляційної інстанції - Fozzy Group

Фондовий ринок
807
Апеляційний суд Києва 2 серпня скасував постанову Печерського районного суду Києва про накладення арештів на рахунки ТОВ “Фоззі-Фуд” (Вишневе Київської обл.), що входить до Fozzy Group, винесену для забезпечення виконання його кредитних зобов’язань перед ПАТВТБ Банк” (Київ).
“Рахунки компанії розблоковані. Дане рішення Апеляційного суду є остаточним і не підлягає оскарженню”, – йдеться в повідомленні прес-служби Fozzy Group.
Fozzy Group також звинувачує ПАТВТБ Банк” (Київ) у спланованих цілеспрямованих діях із дискредитації та дестабілізації роботи “Фоззі-Фуд”.
“Зокрема, ПАТВТБ Банк” використовує нечисті юридичні схеми в суді, що призводить до безпідставних арештів рахунків ТОВ “Фоззі-Фуд”, – наголошується в повідомленні.
За даними Fozzy Group, Головне управління Національної поліції в Києві відкрило кримінальне провадження проти представників ПАТВТБ Банк” через кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 365-2 Кримінального кодексу України.
Компанія заявляє, що керівництво ТОВ “Фоззі-Фуд” продовжує переговорний процес із ВТБ Банком щодо предмета судового спору.
Як повідомляли ЗМІ, Печерський райсуд Києва 12 липня 2016 року ухвалив рішення накласти арешт на рахунки ТОВ “Фоззі-Фуд” для забезпечення виконання його зобов’язання перед ПАТВТБ-Банк” за кредитним договором 2007 року, в рамках якого загальна сума заборгованості ритейлера перед банком становить 302,48 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас