"Не має значення, звідки прийдуть інвестиції, головне - не з країни-агресора", - Гройсман про приватизацію обленерго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Не має значення, звідки прийдуть інвестиції, головне - не з країни-агресора", - Гройсман про приватизацію обленерго

Енергетика
1475
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, кажучи про приватизацію підприємств обласних енергопостачальних компаній (обленерго) в Україні, вважає, що джерело інвестиції не має значення, головне, щоб воно не походило із країни-агресора.
“Не має значення, звідки прийдуть інвестиції. Найголовніше – це те, що сам процес приватизації повинен бути публічним і зрозумілим”, – сказав В. Гройсман.
За словами глави уряду, необхідно поміняти традицію, коли умови приватизації відразу визначають переможця.
“Наше завдання – виставити максимально прозорі умови, а далі нехай ринок вирішує, хто стане власником. Власник для нас не має значення, якщо тільки він не з країни-агресора, – головне, щоб він був чесним, ефективним і інвестував у модернізацію”, – наголосив прем’єр.
В. Гройсман зазначив, що постсоціалістичні країни – сусіди України ще в 90-х роках провели приватизацію і у них немає ні олігархів, ні подібної до української проблеми корупції, а економіка розвивається по-іншому, завдяки залученню інвестицій на колишні державні підприємства.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас