Кияни можуть скаржитися на неприбране сміття — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кияни можуть скаржитися на неприбране сміття

Світ
635
Мешканці чотирьох районів Києва відтепер можуть поскаржитися на неприбране сміття на цілодобову «гарячу лінію», відкриту компанією, яка його вивозить.
Як зазначають в акціонерному товаристві «Київспецтранс», лінія буде працювати в Голосіївському, Подільському, Оболонському та Святошинському районах. Телефонувати можна за номером (044) 400-10-11 цілодобово.
Голова правління «Київспецтрансу» Андрій Грущинський зазначив, що після трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі актуальним питанням є стан полігону № 5, де захоронюють побутові відходи, вивезені з Києва.
«Заради збереження навколишнього середовища потрібно змінити підхід до утилізації побутових відходів. Зараз «Київспецтранс» виконує послугу з їх вивезення та захоронення. І щоб уникнути зростання полігонів побутових відходів і уникнути трагедії, яка сталася на Грибовицькому сміттєзвалищі, потрібно створити нову галузь. Цю проблему вирішує створення підприємства з переробки сміття», – цитує керівника столичного підприємства прес-служба КМДА.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас