Tesla завершила роботу над дизайном Model 3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla завершила роботу над дизайном Model 3

Технології&Авто
871
Голова компанії Tesla Ілон Маск заявив, що роботу над дизайном серійної версії “бюджетного” електромобіля Model 3 завершено. Він також пообіцяв запустити новинку у виробництво влітку майбутнього року.
Електромобіль Tesla Model 3 був уперше представлений публіці навесні цього року. Однак вигляд новинки ще не був завершеним. На початку червня Ілон Маск повідомив, що команді Tesla знадобиться ще 6 тижнів, щоб фіналізувати дизайн автомобіля. Тепер вони закінчили роботу і “склали олівці”, підкреслив Маск.
Про терміни дебюту серійної версії Model 3 голова Tesla розводитися не став.
Новий електромобіль є найдоступнішим в лінійці компанії. Його вартість стартує з позначки в $35 тисяч. Хоча новинка ще не надійшла у виробництво, на неї вже виник неабиякий попит. Близько 400 тисяч автомобілістів розмістили попередні замовлення на машину, заплативши за це по $1 000.
Раніше Ілон Маск розповів про те, які цілі Tesla переслідуватиме в найближчі роки. Компанія випустить кілька нових моделей, зокрема пікап і автобус, а також зосередиться на розвитку технології автономного пересування.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас