Кількість українських туристів у Туреччині в першому півріччі зросла на 14% - посол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість українських туристів у Туреччині в першому півріччі зросла на 14% - посол

Світ
218
Кількість українських туристів у Туреччині за перші 6 місяців 2016 року збільшилась на 14%, повідомив посол Туреччини в Україні Йонет Джан Тезель.
“Надзвичайний стан не стосується туристів, тільки порушників. Тому туристичні напрямки доступні. У цьому році у нас збільшення кількості українських туристів, які приїжджають до Туреччини. Останні цифри показують, що за перші 6 місяців цього року збільшення склало 14%”, – сказав він на прес-конференції в п’ятницю в Києві.
У свою чергу, як зазначив директор туристичного агентства Tabu Tour Максим Циркель, Туреччина залишається найпопулярнішим туристичним напрямом серед українських туристів.
“Щодо найбільш популярного напрямку – це, безумовно, Туреччина… Зараз вилітає до 15 повністю заповнених літаків сім днів на тиждень тільки в напрямку Анталії, не кажучи вже про Даламан, Бодрум та ін. Продажі йдуть приголомшливі. Аж до того, що “гарячих” турів як таких не існує в природі, тобто буває так, що на тиждень, на півтора вперед всі місця розпродані”, – розповів М. Циркель.
За його словами, це відбувається через те, що Туреччина для громадян України зробила низькі “ексклюзивні ціни”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас