Банківські картки з «одноразовими» номерами - новий тренд у боротьбі з шахрайством? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банківські картки з «одноразовими» номерами - новий тренд у боротьбі з шахрайством?

Фінтех і Картки
1111
Фінтех-стартап Final займається розробкою програми, яка генерує безліч номерів кредитної картки. Користувач може управляти цими «одноразовими» номерами в автоматичному режимі.
Свої перші карти Final почала видавати клієнтам Visa в липні 2016 року. Ці карти можна використовувати для проведення тільки однієї транзакції в одному інтернет-магазині або сервісі. За словами представників компанії, вони є одним з найбезпечніших видів онлайн-платежів.
Сервіс можна використовувати в разі, якщо споживач не впевнений, що можна довіряти сайту, на якому він хоче щось купити. У цьому випадку покупцеві необхідно підключитися до додатка, розробленого для платформи iOS і випустити віртуальну карту з унікальним номером. Після завершення транзакції номер карти стає недійсним.
Також компанія пропонує карту для операцій в певному інтернет-магазині, яка буде недійсна для купівлі в інших. Так користувачі можуть абсолютно безпечно генерувати необмежену кількість карт. Якщо таку карту вкрадуть, зловмисник зможе розплатитися нею тільки на одному сайті в Інтернеті.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас