Київ пропонує дві можливі локації для проведення "Євробачення-2017" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ пропонує дві можливі локації для проведення "Євробачення-2017"

Казна та Політика
1236
Палац спорту і Міжнародний виставковий центр (просп. Броварський, 15) можуть стати майданчиками для проведення конкурсу “Євробачення-2017” в Києві, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації (КМДА) з посиланням на міського голову Віталія Кличка.
Згідно з повідомленням, В. Кличко представив відповідні варіанти для проведення “Євробачення” під час зустрічі з представниками Європейської мовної спілки, Національної телерадіокомпанії України та міністром культури Євгеном Нищуком.
“Столична влада при виборі арени виходила з двох головних вимог – безпека і зручність. За цими критеріями найбільш підходящими майданчиками є Палац спорту і Міжнародний виставковий центр”, – наводяться в повідомленні слова заступника міського голови Олексія Рєзнікова.
Крім того, повідомляється, що учасники зустрічі обговорили питання організації прес-центру, заходів безпеки, готельного забезпечення, транспортної інфраструктури.
Зокрема, за словами О. Резнікова, місто вже веде переговори з готелями щодо розміщення офіційних делегацій і організації логістики для них.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас