Deere продовжує скорочувати робочі місця через зниження попиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deere продовжує скорочувати робочі місця через зниження попиту

Фондовий ринок
461
Американський концерн Deere & Co., найбільший в світі виробник сільгосптехніки, оголосив про скорочення ще 120 робочих місць на заводі в Іллінойсі, або 11% штату підприємства, через зниження попиту на тракторну техніку, йдеться в прес-релізі компанії.
З початку 2015 року Deere звільнила вже майже 1,4 тис. осіб. На кінець березня поточного року в компанії працювало близько 57,2 тис. осіб.
У поточному році Deere вже кілька разів погіршувала прогноз річного прибутку на тлі зниження доходів фермерів у США та інших країнах світу. Крім того, ослаблення національних валют у деяких країнах, які є важливими ринками збуту для Deere, відносно долара США погіршує перспективи продажів компанії, зазначає Financial Times.
Акції Deere подешевшали на 2%. З початку 2016 року капіталізація компанії знизилася на 13,5%.
Корпорація John Deere (Deere & Company), заснована в 1837 році, займається виробництвом продукції і наданням послуг у сфері культивації ґрунту, вирощування та збирання врожаю, меліорації та будівництва. Діяльність підрозділу сільськогосподарської техніки Deere сконцентрована на 6 ключових країнах: США, Канаді, Бразилії, Росії, Індії та Китаї. За оцінками компанії, саме в цих державах з часом буде збиратися не менше 75% світового врожаю.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас